Magazine

In september 2022 kruisen de wegen van Milan, Omar en Wesley elkaar en besluiten een samenwerking aan te gaan. Het idee is om de passie voor de triathlonsport met andere liefhebbers te delen. In aanloop naar Challenge Almere Amsterdam 2022 lanceerden zij de Triathlon Inside podcast.

Wekelijks praten de gepassioneerde triatleten je bij over de laatste ontwikkelingen binnen de sport, analyseren ze wedstrijden, vragen ze atleten het hemd van het lijf, bespreken ze hun eigen trainingen en nog veel meer. Menig Nederlands triatleet is sinds de lancering al vertrouwd geraakt met de stem van deze mannen. In de triathlonwereld wordt de podcast zo goed ontvangen dat Triathlon Inside besluit het snel serieuzer aan te pakken.

Nu is het tijd voor een erg mooie volgende stap. Elk kwartaal gaan zij een mooi magazine uitbrengen vol met passie voor triathlon. Maandenlang is er door een fanatieke groep mensen gewerkt aan deze eerste editie. Met trots presenteren wij dit magazine aan alle triathlon-liefhebbers, waarvan een groot deel nu al ruim een jaar met zoveel liefde onze podcast volgt. Tot slot kunnen we maar één ding zeggen: are you ready for this?

Kies het abonnement dat het beste bij jou past en haal Triathlon Inside in huis.
Abonneer

Triathlon Inside Magazine

© Triathlon Inside 2024