Over Triathlon Inside!

3 verschillende sporters met de liefde voor Triathlon hebben in de zomer van 2022 de handen in één geslagen. Samen geven ze een uniek inkijkje in hun eigen sportontwikkelingen en hopen ze via Triathlon Inside de sport wat onder de aandacht te brengen. Wekelijks nemen ze jullie mee in de wedstrijden, vooruitgang en gebeurtenissen tijdens een podcast! Niet alleen de mooie kanten en goede prestaties maar ook de mindere kanten worden uitgebreid behandeld en geëvalueerd. Daarnaast helpen ze ook jouw in het behalen van je doelen.

Wesley de Does

Wesley is een echte Rotterdammer en heeft altijd fanatiek gevoetbald. Zijn liefde voor Feyenoord is dan ook groot. Wesley stond in 2018 te kijken bij de Triathlon van Weesp en toen begon het te knagen. Dit wil ik ook dacht Wesley en zo is hij het wereldje ingestapt. Wesley is de fanatieke AGE-GROUP atleet in ons midden.

  • Hij heeft in 2022 deelgenomen aan het WK IRONMAN op Hawaï.
  • Naast dat hij veel uren kwijt is aan deze mooie sport,is hij vader van 3 kinderen en ondernemer.
Wesley de Does
Omar Brons

Omar Brons

Omar zit al heel lang in de Triathlon sport. Alle jeugd en junioren categorieën heeft hij doorlopen, tientallen wedstrijden in binnen- en buitenland afgewerkt.

  • Omar is de 'oud prof' in ons midden die het hier en daar toch weer wil gaan proberen.
Omar Brons

Milan Brons

Milan doet sinds jongs af aan al aan Triathlon. Milan doet mee op het hoogste niveau binnen de Triathlon sport. Hij debuteerde in 2021 op de hele afstand in een fantastische tijd van: 8.00.47 in zijn thuisstad Almere!

  • Ook Milan heeft had de grote droom om die 8 uur grens snel te verbreken.
  • Met zijn 3e plaats tijdens Challenge Almere Amsterdam (Europees Kampioenschap) verbak hij de 8 uur grens en finishte in 7:49:49
Milan Brons
Niet meer tonen Word vriend van Triathlon Inside
Niet meer tonen Triathlon Inside Magazine

© Triathlon Inside 2024